Nytt i garderoben

Har hittat en del kläder på loppis och på rea, tänkte att jag kan visa upp dem här.

Kabelstickade tröjor är verkligen ett av mina fabmvorit plagg, har flera stycken i olika färger.
Jag har börjat gilla färgen ljuslila på plagg, det ser så fräscht ut men är ändå inte en allt för lysande färg.
Jag har äntligen hittat grå träningstights som passar (och inte är mega dyra) nu får jag bara hoppas att de är bra att träna i också.
Alltid när jag hittar billiga byxor på loppis så köper jag. Även om jag redan har flera i samma färg. För jag har en förmåga att ha sönder mina byxor med jämna mellanrum och då är det bra att ha några extra på lager ist för att behöva köpa helt nya.

Helgen

Efter skolan i fredas åkte jag till stan med Johanna och vi gick runt i stan tills mamma hämtade mig för att vi skulle på gympa och vi var på tre olika pass det var roligt och skönt efter åt. Efter att jag hade duschat lagade jag mjöd.

  Igår gjorde jag inte så mycket annat än att var och äta med en kompis. Och idag har jag inte gjort så mycket men ikväll ska jag på middag med mina kompisar och sen ska vi väl ut på baren. Lägger kanske en bild på sminkningen senare. 

Katten sov med mig :)

Solat för första gången iår

Bakom vårt garage är det ofta i lä, och när solen idag var framme passade jag på att sola lite där. Det kändes till och med att solen brände mot huden, en känsla jag verkligen saknat. (Längtar ännu mera nu tills resan när jag förhoppningsvis får känna den känslan varje dag)

Jobbade natt inatt, så har inte gkort så myclet idag. Jag har sytt om ett par dr denim till shorts, för de hade spruckit vid låret. Och umgåtts lite med familjen. 
Nu medans jag väntar på att Rasmus skall sluta tittar jag på Modern Family och skall kanske fara och umgås med några vänner.

Dessa shorts blev lite för smala kring mina lår, så tror att jag får skänka dem till någon av mina vänner med lite mindre lår än mig.
RSS 2.0