Kebnekaise

På torsdagen efter skolan satte jag och Oscar oss i bilen och började köra mot Gällivare. Vi sov första natten i Gällivare på hotell. 

  Vi började fredagen med att äta ordentligt med frukost. Sen köpte vi lite mat. Efter det körde vi iväg till Nikkaluokta då vi kom fram var det bara att slänga väskorna på ryggen och börja gå mot fjällstationen, som låg 19km borta. Det var tungt.
  På lördag riktade vi kosan mot toppen. Men vi beslöt oss att de fick räcka för oss för denna gång på 1500 meters höjd. Det var fin utsikt hela vägen upp. Då vi kom tillbaka till vårt tält lagade vi mat och packade ihop sakerna och började gå tillbaka. 
  På söndag hade vi "endast" 12km kvar att gå. Efter att vi hade gått klart utforskade vi Kiruna och där åt vi också pizza. Sen körde vi till Gällivare och sov en natt till på hotell. Vi båda va sluta så vi somnade ganska så snabbt.
  På måndagen åt vi också god hotell frukost. Sen åkte vi till dollar store och tittade om vi skulle hitta något intressant. Sen körde vi via Jockfall till Haparanda. I Haparanda köpte vi upp våra sista kronor och åt mat. Vi kom hem till Oscars efter tio och vi började sova nästan direkt. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0