Jul, jobb och nytt personbästa

Har haft en riktigt fin julhelg. Firade med både min och Rasmus familj, har även träffats med kusinerna och haft julmiddag. Men har även jobbat en hel del, jobbar hela jullovet. Jag har fått vara ledig i två dagar nu så det har varit skönt, skall bli roligt att fara tillbaka till jobbet igen imorgon.

Vet inte vad jag mer skall berätta om den gångna veckan. På juldagen​ var vi ut, och det var vi ju minsann inte ensamma om. Det är roligt att så många kommer ut på en och samma dag så träffar man såna som det kan vara jätte längesen man sett. Har även hunnit titta på nya Solsidan filmen, den var nog bra. Men jag hade haft för höga förväntningar så därför blev jag lite besviken. Idag var vi på gym, det har blivit en vilovecka den senaste veckan så det var skönt att komma igång igen. Extra roligt var det eftersom jag lyckades nå mitt mål, 100kg i marklyft. Så nu måste jag komma på ny mål inom träningen.
Ikväll skall jag försöka orka göra en inlämningsuppgift, det är nog ännu länge innan deadline men skulle vara skönt att ha klart den.

Vk hade de gulligaste tomtarna hit på julafton

Snabbvisit till Vasa, julfotografering

På tisdag kväll for vi mot Vasa en sista gång innan jullovet (vi for även "via" Lapu för att köp lite bildelar). De två dagarna i Vasa flög förbi, köpte de sista julklapparna, gymmade, läste på tent, paketerade in alla paket och sen mittiallt drog vi ur alla sladdar i lägenheten och for hemåt igen.

På kvällen umgicks jag mest med Lillen, han börja sakna henne wn hel del under de 2 kvällar jag var borta. 
Idag har jag jobbat morgonskift, resten av dagen har jag inte gjort något alls. Så skönt att bara kunna ligga i soffan utan några måsten. 
Har även försökt ta lite julbilder med Babben, men hon har tyckt att det har varit mycket roligare att leka med alla julpynt än att att stå stilla i nån sekund så att jag skulle kuna ta en bild med bra fokus. Men men, vissa bilder blev ändå lite okej.

Suddig bild, men va gör de

Riktiga lediga dagar

De senaste dagarna har varit riktigt sköna, har varit ledig på riktigt. För det mesta när jag är ledig jobbar jag, eller har något annat att göra, men de här dagarna har jag bara varit hemma i esse.

I söndags vaknade jag en 12-tiden efter nattskiftet. Det enda jag gjorde under den dagen var att läsa på tent, baka knäck som brändes och på kvällen​ kom Rasmus hit.
I går hade vi en lika lugn dag, vi bakade lite julgodis (som denhär gången inte brändes) som skall ta med till Rasses på jul. För iår skall alla ta med något till julbordet ist för att ge julklappar. Sen läste vi på tent, spelade Xbox och tittade på film.
Idag skall vi och se på när Saras band spelar i skolan. Sen skall vi till Jakobstad, troligtvis fara på gym, sen prata en stund med Rasmus föräldrar innnan vi far tillbaka till Vasa.

Det är så roligt för det märks lite varje dag att Lillen blir vanare med oss

Vi kommer bara vara i Vasa tills torsdag så Lillbabs kommer få vara i Esse så länge. Sara är överlycklig över att få ta hand om henne i några dagar nu. Men jag kommer nog sakna henne mycket.

RSS 2.0