Samma gamla vanliga

Har inte bloggat på rätt så länge nu, men jag har inte gjort något speciellt heller. Varit på jobb, varit i skolan, tentat, gymmat, sitzat, umgåtts med familjen osv. Fast något annorlunda som jag gjprt är att ställa till för vår nya familjemedlem som vi äntligen kommer få hämta nu på söndag. Jag och Rasmus skall nämligen skaffa en igelkott. Jag har väntat så länge på denhär helgen. Har vetat om i kanske en månad att vi skall få köp en igelkott och under den tiden har jag läst på allt om dem, skaffat saker hon kommer behöva och gjort några saker själv också. Den tjejen vi kommer får heter Iines, men vi kommer döpa henne till Lill Babs "babben" "lillen".

De igelkottar man får ha som husdjur i Finland är inte samma som de vi ser i naturen. Den vanligaste rasen att ha som husdjur heter pygmeigelkott och är en afrikansk ras. 
Jag har längtat så till denhär söndagen och snart är den här. Skall idag bara skriva en tent och sen jobba kvällsskifte. Sen imåron har jag moronskifte och så skall vi fira lillajul på kvällen och sen är söndagen här. Hoppas verkligen helgen går fort.

Bilder från en julsitz
Vi hade med klassen en myskväll var vi sydde våra halarmärken.

Hon kommer ju egentligen ha två hem, eftersom vi far hem varje helg. Men det har bara gjort att jag kunnat bygga ännu flera kryp in åt henne.

Såhär kommer hon bo hos oss här i Vasa. Oftast kommer hon nog få springa löst i lägenheten, men ibland kan det vara bra med staketet.
Den senaste bilden jag fått av min lilla sötnos. Hon ser lite rädd ut på bilden, men så fin.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0