Historien om oss två

Vi är lite oense om hur allting började. Erica tror att vi träffades första gången på staffetkarnevalen när hon gick i sexan och Ella i femman, och att vi efter det började kommentera varandras bilder på bdb och sen också började umgås på fritiden. Ella tror att vi föst kommenterade varandras bilder på bdb och sen träffades vi på staffetkarnevalen. Vi är iaf ense om att vi i och med essetävlingarna redan både visste vem vi var, men inte kände varandra före den där våren 2011. 

Tyvärr tog vi inga bilder tillsammans på den resan till stafettkarnevalen, men båda dessa bilder är tagna på resan.

När det blev fisketsnatt den sommaren umgicks vi där och sen, trots att vi inte kände varandra så bra då ännu, sov Ella över hos Erica. Resten av sommaren fortsatte vi kommentera på varandras bdb bilder (så tror vi iaf att det var)

På hösten började Ella i samma fotbollslag som Erica, flicklaget i EIK. Efter det började vi umgås allt mer och mer. Sommaren 2012 cyklade vi väldigt ofta till varandras, trots att det är 9km mellan våra hem. 

Efter att denna togs cyklade vi från Esse till Lappfors

Det var också den sommaren som vi skaffade vår första blogg, som har samma namn som denna men vi hade den på ett annat bloggdomän. Resten av året gjorde vi inget speciellt tillsammans, gick på discon, hade myskvällar och annat vad som nu gör när man är 13-14år.

Före en av de många discon vi varit på

Året därpå, 2013, inledde vi med att hela natten vara på omegle och chattroulette. Vilket överlag var något vi sysslade med på den tiden. Sommaren 2013 var vi till Sverige med Ellas familj. Vi var på Piteå Summer Games var Ellas lillebror spelade och till Ellas pappas moster som bor i krångede. Den bilresan blev Ella det argaste hon någonsin blivit på Erica och kanske på Isak också. 

Den sommaren gjorde vi också en del annat. Vi va på ett läger till klippan, vi krockade med mopeden in i en bil (OBS inte Ericas fel utan bilistens!) och vi var en hel del vid Ellas villa.

Vintern därpå pratade vi allt mindre Ella hade ju fått en pojkvän och Erica började umgås allt mer med Angelica. Under de kommande två åren höll vi nog kontakten och umgicks ibland. Vi hade några dubbeldejter (sen när Erica fick Rasmus alltså), vi umgicks också på jeppisdagarna och överlag träffades vi nog ibland. Men inte alls lika ofta som vi gjort innan. 

För ungefär 2 år sedan, när vi båda gick i pg, började vi prata oftare igen och umgås allt mer. Nu under det senaste året har vi hunnit nakenbada tillsammans, badat tunna och annars umgåtts vid Ellas villa, picknickat i bilen, ja egentligen har vi nog inte gjort så mycket. Men roligt har vi iallafall haft. Och vi är verkligen glada att vi har hittat tillbaka till varandra efter vår lilla "paus"!!


Här kommer en hel del bilder från våra år tillsammans. Bilderna är helt i oordning, men de flesta är relativt nya.

Dehär var en av de roligare kvällarna
Och så här såg vi ut dagen efter, lagom frächa #krapula
Nybakad student
Testade condomchallenge sommaren 2016
Suit up and redlip day 2015
Det går att ha picknick även om vädret är dåligt, sommaren 2016
Ellas 18-års kalas
Hallowen 2016
Suit up and redlip day 2016
Vi vet int ens va dehär e, kan vara en bild på vi två. Men vi hoppas att de int är det



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0