28-29.6

Igår var jag ledig. Men hade en riktigt lugn dag, så skönt att inte känna att man måste göra något. Jag tränade ett utomhus träninspass, äntligen har sommarvärmen kommit tillbaka. På eftermiddagen hämtade jag ut ett paket och tittade på serie. På kvällen kom Rasmus hit vi lekte en stund med Colin och Sara och sen tittade bi på film.

Jag var snål på både sallad och en krämig pasta till lunch, så gjorde båda haha.

Idag jobbade jag till 15, efter jobbet var jag helt slut så jag tog en nap. Jag vaknade lagom till maten, till efterrätt hade vi tårts för att fira att jag kom in till sjukskötare. JAG ÄR SÅ ÖVERLYCKLIG! Var så nervös eftersom att det inte alls kändes bra på inträdesprovet, men jag klarade det. Jag kom även på andra reservplats till hälsovårdare, så om jag har riktigt tur får jag börja studera det. Rasmus har även fått veta att han slapp in till det han ville, så nu får vi äntligen börja söka lägenhet påriktigt. Skall bli så roligt att få flytta tillsammans.

Nu resten av kvällen har jag sytt vidare lite på ett plagg jag nästan är klar med, hoppas bara det blir som jag planerat. Gjorde just en smoothiebowl, så ska leta efter en ny serie att titta på och äta upp den. 

Midsommar veckan


Började förra veckan med av sova hos Oscars. På måndag var jag med Erica. Sen på kvällen då Oscar kom hem bryggde vi öl och så länge vi väntade mellan de olika skeden var vi på en spring runda.
  Tisdagen var en chill dag jag gjorde ingenting så länge Oscar va på jobb. Sen då han kom hem åkte vi iväg till kokkola för Oscar skulle köpa lite fiske grejer. Då vi kom hem där ifrån gjorde vi mat och plättar till efterrätt.

På onsdag mårgon så kom min syster och hämtade mig vi skulle till Vasa, eftersom min lillebror och hans kompis skulle och bekräfta något till gymnasiet dom börjar på nästa år. Så länge var jag och min syster och mormor och shoppade. Efter det åt vi lunch.

Torsdag: jag åkte med min syster till hennes kompis för att titta på hennes hundvalp, den var söt. Efter det va vi på lite mer shopping, för min syster sökte en klänning att ha på sig på ett bröllop. Efter det åkte vi o hämtade Tildas pojkvän från tåget.

Testade den här jumpsuiten för skojs skull

Sov vid villan från torsdagen till söndag. 

Alla dagar badade vi bastu och några dagar badade vi också i tunnan. Vi har äti väldigt mycke mat och annat gott. 
Var också en dag ut o gå ca. 10km. 

RSS 2.0