Veckan har gått fort

Som sagt har den senastw veckan gått fort. Mittiallt vara alla skrivningar skrivna och allt det jobbiga över. De senaste 6 dagarna har bestått av jobb för min del, så idag var det riktigt skönt att vara ledig!

Efter skrivningarna bestämde jag mig för att börja leva lite nyttigare. Träningen har jag ju nog kommit igång med redan för ett bra tag sen, men min kost har inte varit den bästa.. så nu försöker jag undvika socker. Fast om jag är på kalas eller liknande kan jag nog äta, men skall iallafall inte köpe något själv.
Nu ikväll skall vi och sjunga ut min farmor som gick bort förra veckan❤

Vad vore ett inlägg utan lite bilder på mat?

Den senaste tiden

Det är nästan så att jag skulle få skriva den senaste månaden. Känns som om jag inte riktigt haft tid eller något att skriva om. Men ska försöka vara lite mer aktiv från och med nu. Men det jag har gjort är att tittat på min brors sista hockey matcher, tränat, varit med Erica och familjen. Den senaste veckan så har jag haft några körlektioner, gjort klart en lång inlämnings uppgift i historia och haft ett bokprat var också till frisören i tisdags och blev väldigt nöjd. Under helgen så var mina faddrar till vårt och vi firade min födelsedag i förskott. Idag har jag inte gjort så mycket och imårgon så ska jag med bilskolan till halkbanan. 
 
 
Dom hade billigt ben and jerry's så testade en ny smak, den var god :)
 Mamma flätade mitt hår så jag skulle få lockigt hår. 
Dagens mat. 
RSS 2.0