Bakning, lek och generalrepetition

Har varit ledig hittils den här veckan, eller vakade till måndag men nästan ledig iallafall. I måndags läste jag lite på inträdes och sen umgicks jag med Rasmus hela dagen. Vi tittade på serie, lekte utomhus med mina syskon hela kvällen och avslutade kvällen med att massera varandra, det är nog bästa sättet att avsluta en dag på.

I går bakade jag lite mera till studentfesten, läste ännu mera till inträdesprovet och på kvällen var jag på gym innan jag skulle till Rasmus. 
Idag har jag varit på generalrepetition av dimissionen. Sen for jag på gym och efter det var jag och mamma och handlade allt vi behöver till festen. Nu ikväll har jag (surprise surprise) läst mera på inträdes, jag vill verkligen komma in till hälsovårdare så läser så mycker jag orkar. 

Hämtade också ut 2 paket i måndas. Men det fanns nog inget storslaget i dem, lite underkläder, en tränings tröja, ett par klänningar och sånt.
Kubde äta lunch utomhus i tisdas utan att frysa, så skönt att vädret äntöigen blivit bättre igen! Hopoas det håller i sig till helgen.

Prov vecka

Har just nu sista prov veckan och det sista provet i tvåan imorgon, käns så himla skönt att ha så lite kvar av skolan. Det här är delvis en orsak till att jag inte har bloggat på länge. Men kan ju inte säga att jag direkt har läst såå mycket på proven jag haft. 

  Under den här senaste veckan har jag varit ut o cyklat med Oscar. Badat bastu och badat i badtunnan med Erica, Rasmus och Oscar vid min villa, det var trevligt. Och så har jag umgåtts ännu mer med Oscar. Sen på söndag var jag på ungdomsföreningens möte och läst på prov. Och igår var jag och köpte gåvor till mina vänner som blir examinerade i helg. 
   Idag hade vi två timmar gympa så vi va ut på en cykeltur och spelade kubb. Nu ska jag hem och läsa på prov....

En produktiv dag

Fredagen var verkligen en dag så jag fock mycket gjort. Började dagen med att städa mitt rum. Vädrade allt som kan vädras, skurade golvet, bytte lakan och flyttade sängen så att solen inte lyser en i ögonen på morgonen. Sen bakade jag kanelbullar som jag frös in. Jag testade också baka smörgåstårtor så att vi vet att det är ett gott recept. Vi var också och handlade det vi kunde så att jag kan baka något imorgon om jag orkar.

På kvällen for jag till Ellas villa. Först var hon och jag där ensamma en stund, vi grillade och pratade om allt möjligt. Sen kom också Rasmus och Oskar dit. Vi bastade, badade tunna, spelade lite kortspel och pratade. Det var en riktigt trevlig kväll! 
På lördag åt vi frukost och lunch vid Ellas villa. Men alla var ganska slöa så vi gjorde inget annat, satt bara inne. På eftermiddagen for jag och Rasmus till mitt, vi tittade på serier och masserade varandra. När det närmade sig kväll for jag och sova och Rasmus for och hem, för inatt jobbar jag natt. 

Jag var lite rädd att det skulle bli en tung natt inatt, eftersom att jag inte som så mycket förra natten. Men hittils går det riktigt bra och klockan är redan nästan halv 5. Nu skall jag fortsätta läsa på inträdesprov.

RSS 2.0