Shopping

Igår åkte jag efter skolan till Kokkola. Jag skulle hämta Oscars väska av min syster (eftersom han glömde den i Vuokatti). På samma gång tänkte vi att då vi för en gångs skull var Kokkola så kan vi ju shoppa.

    Jag hittade vi cubus en bikini övredel och två underdelar för jätte billigt så köpte dem. Sen hittade jag också en bra julklapp till mamma och pappa.
    Senare på kvällen packade jag min väska för att jag skall ner till Åbo nu. 

Vuokatti

På torsdag kväll var jag med Erica. Vi pratade om allt möjligt. Sen på kvällen åkte jag till Oscars vi gjorde inget speciellt.

    På fredag var ja bara en lektion i skolan och så åkte jag hem. Runt tre tiden åkte jag, mamma och Oscar iväg till Vuokatti. Vi badade bastu då vi kom fram.
    På lördag gjorde vi en hel del. Vi började med att skidra sen gick vi till spaet i Vuokatti, det var väldigt avslappnade. Efter det åkte vi tillbaka till stugan och åt mat. Runt kl nio gick vi och bowlade, moffa vann som vanligt. Ännu efter det gick vi ut på baren för att sjunga karaoke men de hade tyvärr inte det då.
     Söndagen startade trögt. Vi gick runt i centrum vid Sotkamo men det fanns typ inga affärer som var upp, men hittade en fin halsduk. Vi åt lunch och tog det lugnt. Efter det åkte vi hem igen. 

Oscar var ännu hem igår så vi sov väldigt länge och sen var vi ut och gå till Fäboda med Oscars hund. Sen var vi och köpte färdkost åt Oscar, runt kl fem åkte hans tåg.

Halarinvigning

I helg hände inget speciellt, jobbade freda, lördag och söndag så hann int me så mycket annnat. Umgicks med familjen, vi pysslade lite, tittade på film och åt årets första julstjärnor

Enda bilden jag har från helgen är från lördagens lunch

Igår var jag ledig från skolan, men hade en körlektion på förmiddagen. På eftermiddagen igår gjorde jag inte så mycket. Men på kvällen samlades vi från klassen hos en klasskompis och gock sen till Ollis för att få våra halare. Kvällen var så rolig, skulle inte kunna önska mig en bättre klass. Men eftersom vi började ganska tidigt, redan innan 17. Så vi kände redan 23 att vi var redo att fara hem. Vilket var väldigt skönt idag, för steg upp redan halv 9 och gjorde några inlämningsuppgifter. Nu är jag på gym och ikväll skall vi samlas vid en klasskompis och sy fast halarmärken. Så roligt att vi äntligen fått våra halare!

RSS 2.0