Invigningsfest, Freddy Kalas och testat Korv Görans i Vasa

I fredags var vi på invigninsfesten till den nya hallen Rasmus föräldrar har i Kokkola. Vi var lite skeptiska till hur det skulle vara att vara på en fest med en massa medelåldersmänniskor (de som var bjudna var alla som byggt hallen och Rasmus föräldrars vänner) men det var riktigt trevligt att sitta och prata med dem. 

På lördagen åt vi brunch med Rasmus familj och sen for vi mot Vasa. Stannade till i Kantlax vid mamma& pappas nya hus för de var där och fixade. Tog även med oss ett skåp/en byrå till Vasa, de fick ju en hel del möbler med huset när de köpte det så de var bara glada att bli av med ett skåp. När vi kom till Vasa tog vi en snabbdusch, åt mat och ställde oss inför kvällen. Några av Rasmus kompisar kom till oss på förfest och sen for vi Leipis på Freddy Kalas. Var nog lite besviken på hans framträdande. Han var bra när han sjöng sina egna låtar, men han har så lite låtar så han sjöng sina låtar flera gånger och så lånade han öven andra artisters låtar, dessutom var hans "mellanprat" dåligt.
På söndagen var vi ganska tröga. Åt lunch på Korv Görans Kebab här på brändö, vi kom precis när de öppnade vilket var tur för det var kö ända till gatan hela resten av dagen. Sen for vi och handlade mat för veckan. Vi orkade till och med till gymmet efter mat-shoppingen. På kvällen kom Rasmus syster och hennes pojkvän och umgås med oss en stund innan de skulle ta sitt flyg tillbakas till Stockholm. Men resten av kvällen låg vi bara i soffan och tittade på tv.
Idag har jag börjat med två nya kurser, vilket innebär flera inplanerade tenter och flera deadlines. Skall verkligen bli skönt med jullov, för alla kurser blir klara innan jullovet så kommer kunna vara helt ledig från skolan då. Nu har vi precis kommit från gymmet och skall äta frukter, kokta ägg och dricka glögg, perfekt kvällsmål.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0