29-30.10

Söndagen var inte så händelserik.

På förmiddagen var jag ut och cyklade ne kort stund med Colle å Sara.
Efter lunch tittade jag och Sara på film med varsitt handarbete i handen.
På eftermiddagen bakade vi munkar.
Rasmus kom och hämtade mig och vi for till en hall vart vi lämnade hans sladdas däck som han inte behöver nu i vinter.
När vi var på väg till Rasmus ringde de från hans jobb och undrade om han kunde komma och jobba några timmar.
Jag pratade med Rasmus föräldrar de timmar som Rasmus var på jobb.
Vi for till Vasa direkt han slutade jobba och jag somnade i bilen påväg dit.
Okej så nu vet ni nästan precis vad jag gjorde hela söndagen, säkert jätte intressant att läsa.. men så kan de vara ibland.

Idag har jag bara haft praktiska lektioner, så nu borde jag kunna tvätta händerna korrekt, sätta på sterila handskar och även kunna katetrisera någon. När jag kom hem från skolan var planen att jag skulle läsa på tent, men efter 4 sidor somnade jag och vaknade 1,5h senare.. När Rasmus kom från skolan for vi och vecko handlade. Det blev inget gym ikväll för jag tog två vaccinationssprutor idag i skolan, influensa och hepatit-b, så skulle inte få eller vilja träna något som har med armarna att göra efter som det värker när jag lyfter armarna. Benen har jag ännu träningsvärk i sen ihelg. Så det blev bara ett 20 magpass hemma istället.

En bra avslutning på dagen, orkade dock inte hela chokladmoussen, men det var Rasmus bara glad för.

Sitz, jobb och familjemys

Sitzen i torsdags var definitivt den bästa sitz jag varit med på. Vi var 200personer som alla vara lika taggade och hade lika mycket feelis. Man ville inte att sitzen skulle ta slut. Också eftersläppet vid Ollis var jätte roligt.

Det som var lite mindre roligt var att nästa dg orka upp till 8, för att vi hade en obligatorisk lektion. Men på nåt sätt lyckades jag ta mig till skolan och orka genom hela lektionen, även om jag nog inte lärde mig så mycket på den lektionen. Efter att jag haft min lektion på fredag for vi "hem hem" Rasmus skulle jobba freda kväll. Själv gjorde jag inte så mycket på fredagen, var med min familj och tittade på film och åt gott.
På lördagen tog jag en sovmorgon, sov ikapp de timmar jag missat natten innan. När jag väl orkade mig upp åt jag något smått, tränade ett intensivt benpass och sen började jag ställa mig till jobbet. Så min halloween firades i jobbets tecken, men när man älskar sitt jobb gör det ingenting alls. 
Idag har jag ännu inga planer förutom att vi ikväll skall fara tillbaka till Vasa.

Den här veckan hade skolans café en så god chokladmoussekaka, vi bara måste testa den.

Ollistisda

I tisdags var jag ut på Ollis-tisda med några av mina härliga klasskompisar. Vi började med att förfesta hos en och sen for vi rätt så tidigt till Ollis för att slippa köa. Kvällen var så otroligt bra, vi dansade sjöng och skrattade.

På onsdagen bar båse jag och Rasmus lediga, vi var båda väldigt slöa i början av dagen. Men på eftermiddagen cyklade vi in till stan, gick i lite affärer och åt även Subway. När vi kom hem tittade vi på en film och åt lite godis. Sen släpade vi oss till gymmet och jag hade faktiskt ett förvånansvärt bra ryggpass.

Idag började jag dagen med att gymma, har även hunnit tvätta en tvätt med kläder och nu skall jag ha 4 lektioner innan jag snabbt skall hem och ställa mig inför sitz. 

Igår när vi kom från gymmet var allt nästan helt täckt i snö, mysigt men ändå tråkigt eftersom att det snart kommer smälta och allt kommer vara så slaskigt.
RSS 2.0