Knytkalas

Igår började jag dagen med att fara på gym medans Rasmus for till skolan på en lektion. När han kom från sin lektion for vi och vecko handlade, vi var även in till Jysk för att köpa en kökslampa. Så nu börjar köket nästan vara klart. När vi kom tillbaka åt vi lunch och sen hade vi båda lektioner. 

På kvällen samlades vi sen några från klassen och hade ett litet knytkalas. Vi åt gott, pratade och lekte även en lek. Nu låter det ju som att vi går i lågstadiet, men vad spelar det för roll, viktigt att ha kvar barnasinnet. 
Idag har jag haft en fulldag i skolan, tror att det är första 8-16 dagen vi haft. Men det märktes nog att jag inte var van vid det för när jag kom hem nappade jag en timme. Idag hade vi första praktiska lektionen, så vi har lärt oss ta b-gluc, mäta blodtryck och några andra basic grejer. Kändes roligt att få klä på sig den vita dräkten och få vara i de praktiska klassrummen, lite få känna på hur det kan vara i framtiden. 
Ikcäll har vi inte gjort något annat än ätit och varit på gym och skall titta på film nu.

Hämtade även ut två paket idag, det från asos var visserligen en del av min födelsedagspresent åt Rasmus. Och det andra innehöll 2 jackor, har beställt efter ordentliga jackor att ha nu när jag i ur och skur måste cykla/gå till skolan
Gjorde för första gången köttbullar idag, och de hölls ihop och smakade bra så jag skulle säga att de blev godkända.

Kalas

Ihelg har jag haft en myclet lugn helg. I fredags tittade jag med familjen på tv. I lördags bakade jag en smörgåstårta, hjälpte mina småsyskon att packa (de skall vara på Rhodos en vecka nu, inte alls avundsjuk här nej) och sen på kvällen for jag tidigt och sova för på söndag jobbade jag ett morgonskifte. Efter jobbet ställde jag mig snabbt och sen for vi till min småkusin på kalas. På söndagskvällen kom både min familj och Rasmus familj till oss (känns konstigt men så bra att kunna säga "hem till oss" och mena mig och Rasmus) för att fira Rasmus. Vi å gott och spelade sällskapsspel och bara pratade. Men mina småsyskon var ganska upp i varv hela kvällen, för när de for från oss for de direkt till flygfältet för att flyga till varmare breddgrader. När alla farit diskade vi undan och sen tog vi det bara lugnt resten av kvällen.

Helgen

På fredag slutade jag redan 11:10. Efter det åkte jag till stan och handlande mat. Efter det åkte jag och hälsade o på min kusin. Runt kl sex åkte jag och hämtade Oscar från tåget. 

   På lördag fyllde mamma år så jag och Oscar lagade mat. Senare åkte vi till stan där badade vi badkar och tog det lugnt. 
  Idag var vi ut o gå och fotade eller Oscar fotade och jag såg på. Jag har också varit på ishockey träning.

RSS 2.0