Jag skall till BARCELONA

Igår kväll träffades vi en 10tjejjer från klassen för att SÖKA EFTER EN RESA. Vi bestämde oss för att det skulle bli barcelona och hittade billiga flyg och flera olika boenden vi skulle kunna tänna oss. Så nu är flyget bokat och jag och 10andra klasskompisar kommer fara till Barcelona i maj. Vi har ännu inte bokat boendet, men det kommer vi nog göra snart. Vi alla är så otroligt taggade. Och jag håller med det som Jennifer sa igår när hon körde hem mig "jag hade aldrig trott i höstas när vi började skolan att jag med en del av klassen i maj skulle fara till Barcelona". Så glad att jag hamnade i en klass med så många fina människor.

Idag har jag varit ledig, så har varit hemma nästan hela dagen. På förmiddagen tränade jag ett cardipass här hemma som mestadels bestod av att jag hoppade hopprep och även lite magövningar. Efter lunch kom Rasmus hem och vi tittade på serie. När han for tillbaka till skolan fixade jag lite i Lillbabs hus/hage. Ikväll har vi varit på gym, städat lägenheten och tittat på ännu mera serier.

Nya favorit tightsen

Igår kom ett efterlängtat paket från Huskybanana. Det innehöll mina nya favorittights, beställde två tights och en sportbh. Tightsen är högmidjade, drar in magen sådär lagom mycket, tillräckligt långa och fina. Allt jag önskar mig i ettpar tights. Har redan hunnit testa båda, och de var perfekta. De hölls på samma ställde under hela träningspasset fast jag hoppade squats igår och imorse bl.a. hoppade hopprep. Sportbhn var också förvånansvärt bra, inte så bra att jag skulle fara ut och springa med den, men den är jättebra till gymmet och jag skulle nog kunna göra vissa cardioövningar i den.

Känner mig inte alls bekväm att ta bild på gymmet, så den här tog jag i en hast. Måste lära mig att ta bättre gymbilder om jag skall fortsätta träna lika regelbundet jag gjort det senaste halvåret.
RSS 2.0