13-15.1

Lördaskvällen vid Ellas var supermysig. Vi gosade med hennes systerdotter, spelade pidro och smakade på Ellas hemmagjorda glass (som bar riktigt god). När jag kom hem från Ellas myste jag en stund med Lill Babs och satt sen ännu en stund och tittade på henne när hon sprang på i sin bur, det är så roligt att bara sitta och titta på henne. Väntar på att jag får det nya staketet jag beställt efter så att hon skall få en större hage i esse att springa på i. Här i Vasa har hon så mycket större område och hon använder ju hela sitt område här i Vasa också.

Söndagen blev en riktigt slö dag för mig, förutom att jag varit ute och lekte med Colle å Sara satt jag bara framför tv:n hela dagen, somnade även en stund framför tv:n. På kvällen kom Rasmus och hämtade oss för att fara tillbaka, vi for in via min mormor och morfars påväg till Vasa. Så nu har de fått träffa Lill Babs också.
Idag har jag haft skola från 10-16 men jag for en timme tidigare från skolan för blev alldeles yr och fick ont i magen. Tog en värktablett och en berocca boost när jag kom hem och började då må bättre (kanske var det placebo men iaf var det skönt att slippa vara yr). När Rasmus kom från skolan mådde jag nästan bra och vi for på gym och sen och veckohandla.
Ikväll har Freja varit här. Vi har druckit kaffe, ätir bulla och hon fick träffa Lill Babs. Det är så roligt att se att hon börjat bli mindre rädd fö nya människor och låter dem gosa med henne. Nu skall vi titta på någon serie resten av kvällen.

Så SÖÖT att man smälter!!
Tydligen har jag börjat ta spegelselfies nu åxå
Finafina FrejaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0