Sista dagen på jullovet

Eller egentligen är det inte det för mig för jag har skola först på tisdag, men Rasmus börjar imorgon så vi kommer fara tillbakas till Vasa ikväll. 

Sen jag skrev sist känns det både som jag hunnit med mycket men samtidigt nästan inte gjort något alls. Firade nyår med ett gäng kompisar jag inte umgåtts med på länge, och som vanligt var det mycket trevligare på förfesten än sen när vi for in till stan. Så vi for hem rätt så tidigt, men det gjorde inget för när vi kom hem var Rasmus föräldrar och deras kompisar fortfarande kvar så vi satt och umgicks med dem tills de for hem.
Har jobbat en hel del (även ett 14h skift eftersom det blev en väldigt sen sjukskrivning så ingen vikarie hittades). Jag och Rasmus har varit med mina små syskon till Lappfors och åkt pulka. Vi har även haft spelkväll med mina syskon. Ella har jag också umgåtts med. Lite träning har jag även gjort. Men jag har även hunnit bara vara hemma och ta det lugnt.
Idag skall jag inte göra så mycket speciellt, umgås med familjen och packa ihop allt jag skall ta till Vasa.

Oftast gör jag en sallad som jag tar med som mat till jobbet, men när jag vill lyxa till det tar jag med den här supergoda soppan.
Bakade dadelchokladbollar här om dagen, nomnom
Mina favorit pojkar❤️❤️
Min gullungeNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0