Knytkalas

Igår började jag dagen med att fara på gym medans Rasmus for till skolan på en lektion. När han kom från sin lektion for vi och vecko handlade, vi var även in till Jysk för att köpa en kökslampa. Så nu börjar köket nästan vara klart. När vi kom tillbaka åt vi lunch och sen hade vi båda lektioner. 

På kvällen samlades vi sen några från klassen och hade ett litet knytkalas. Vi åt gott, pratade och lekte även en lek. Nu låter det ju som att vi går i lågstadiet, men vad spelar det för roll, viktigt att ha kvar barnasinnet. 
Idag har jag haft en fulldag i skolan, tror att det är första 8-16 dagen vi haft. Men det märktes nog att jag inte var van vid det för när jag kom hem nappade jag en timme. Idag hade vi första praktiska lektionen, så vi har lärt oss ta b-gluc, mäta blodtryck och några andra basic grejer. Kändes roligt att få klä på sig den vita dräkten och få vara i de praktiska klassrummen, lite få känna på hur det kan vara i framtiden. 
Ikcäll har vi inte gjort något annat än ätit och varit på gym och skall titta på film nu.

Hämtade även ut två paket idag, det från asos var visserligen en del av min födelsedagspresent åt Rasmus. Och det andra innehöll 2 jackor, har beställt efter ordentliga jackor att ha nu när jag i ur och skur måste cykla/gå till skolan
Gjorde för första gången köttbullar idag, och de hölls ihop och smakade bra så jag skulle säga att de blev godkända.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0