Helgen

Jag jobbade kväll både fredag och lördag. På lördag morgon före jobbet var jag och plockade hjortron med morfar. Efter jobbet på lördag åkte jag raka vägen till danspaviljongen. Eftersom ungdomsföreningen ordnade en rockabilly kväll. Jag hjälpte till att sälja alkohol och fick stå och öppna burkarna och hälla upp det i glas. 

  På söndag var jag ledig och tog det lugnt och sen på kvällen spelade jag volleyboll med familjen och med kompisar. Efter det badade vi bastu. Sen kom Oscar hit. Han har varit i Åbo hela helgen. 
   Nu ska jag och jobba.

Haparanda

Igår var vi som sagt till Haparanda. Vi startade tidigt på morgonen och var framme lite efter 11. Vi började med IKEA och efter 5timmar där gick vi i några affärer till innan vi körde hemåt igen. Vi tror att vi kom hem med allt det vi planerat att köpa, men när vi väl flyttat in är det säkert en hel del saker vi kommer inse att vi glömt. 

Vi kom hem lite efter 12, men då hade jag redan sovit en timme på rasmus axel i bilen. 
Idag började vi dagen med att rensa jordgubbar och sen frysa in dem. Dessa jordgubbar​ skall vi sen ta med när vi flyttar, men eftersom att det sägs att jordgubbssäsongen är kort iår så köpte vi jordgubbar redan nu för att sälert hinna få.
Sen hann vi bara äta lunch innan jag måstr åka till jobbet. Nu har jag just kommit hem från jobbet och sitter och tittar på tv med Colin.

RSS 2.0